Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed

Lood, zink en dak

Lood, zink -en dakwerken
Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1973 hebben we ervaring met bitumineuze en EPDM dakbedekkingen, lood, zink en koper. De toepassing van zink of koper aan nieuwe woningen lijkt door architecten weer te zijn herontdekt. In allerlei combinaties worden wanden en daken van de mooiste gebouwen en woningen tot blikvangers gemaakt.

Bij Den Doorn hebben we alle expertises in huis. Ook op het gebied van inspectie. We bieden u de mogelijkheid tot een meerjaren onderhoudscontract, middels een garantiecertificaat.

Dakwerken
Veel voorkomend zijn de bitumineuze & EPDM dakbedekkingen op vlakke en hellende daken. Dit kan worden uitgevoerd in zowel nieuwbouw als renovatie. Ook het aanbrengen of vervangen van een shingle dakbedekking behoort tot onze mogelijkheden. Ons uitgangsprincipe is kwaliteit. Deze wordt gewaarborgd met keuringsrapporten van gezaghebbende onafhankelijke instanties.

Dakgoten
Naast de reguliere mast- of bakgoot, kunnen wij in vrijwel elke situatie een maatwerk goot leveren en monteren. Deze kan zowel in zink als in koper worden uitgevoerd, zoals ook de bijbehorende hemelwaterafvoeren.

Zink en Koper
We zijn gespecialiseerd in het maken van dak- en wandbekledingen in zowel zink als koper. Dit kunnen wij in allerlei vormen en methodes, o.a. fels en roeven daken c.q. wanden. Daarnaast komen regelmatig loodbekledingen voor om dak- en wandaansluitingen waterdicht af te werken, in samenhang met andere daken. Graag adviseren we u met een plan van aanpak tot en met de uitvoering inclusief een bijbehorende prijsopgave.Wat kunnen wij voor u betekenen?


Onze activiteiten op het gebied van lood-, zink- en dakwerk zijn:
- dakbedekkingen;
- aanbrengen/vervangen van shingle dakbedekking;
- maatwerk goot en overige zinkwerken leveren en monteren;
- dak- en wandbekledingen;
- loodbekledingen;

8543-04
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap