Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden

Transformatie Commoditypark ProDelta

Clipboard01
commodity-park
commodity-park2
commodity-park3
Locatie: Rotterdam
Opdrachtgever: Servicebouw Plus
BVO: 17.500 m²

In opdracht van ServicebouwPlus worden op distributiecomplex “Commodity Park Rotterdam, 7 units van elk 2.500 m2 omgebouwd tot ADR-ruimtes. Ons bedrijf realiseert de werktuigbouwkundige installaties voor dit project. De bedrijfsunits bevinden zich in distributiecomplex “Commodity Park Rotterdam”. Dit complex is door ProDelta in 2008 op de Rotterdamse haven ontwikkeld en omvat 71.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte.

De werkzaamheden
Drie units worden voorzien van onder meer Hi-ex outside air blusinstallaties met onder meer een pompkamer. Alle units worden voorzien van verdiepingsvloeren, laadkuilen en loadingdocks. Kenmerkend is de snelle doorlooptijd van het project. Daarnaast worden de units voorzien van in totaal 4 laadkuilen met 26 dockhuizen en equipment. De laad- en loskuilen dienen tevens als opslagcapaciteit voor het bluswater. Ze worden vloeistofkerend uitgevoerd en voorzien van goten. In twee units worden kantoor-, was-, kleedruimtes en kantine faciliteiten gecreëerd.

Visie ontwikkeling
Reeds bij de ontwikkeling van het gebouw in 2008 had ProDelta een duidelijke visie: de ontwikkeling van een complex welke geschikt is voor de opslag van ADR-, koopmansgoederen en commodities. Het gebouw is destijds al voorbereid op het inbouwen van entresolvloeren, loadingdocks en de units kunnen eenvoudig met elkaar worden verbonden. ProDelta zorgt voor de benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van ADR-, koopmansgoederen en commodities voor het gehele park. Dit bespaart de huidige en toekomstige huurders ingewikkelde procedures en tijd.

Realisatie
De oplevering heeft eind 2016 plaatsgevonden.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap