Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
ziehl
Locatie: Nieuwkuijk
Opdrachtgever: Willy Naessens Nederland BV

In opdracht van Van Delft Elshout en in samenwerking met Willy Naessens Nederland BV, zijn wij bezig met de realisatie van de werktuigbouwkundige installaties voor de nieuwbouw voor Ziehl-Abegg ventilatoren in Nieuwkuijk. Het betreft een duurzaam gebouw met luchtwarmtepompen, 4-pijps Triply Aqua systeem en convectoren als afgifte.

Ziehl-Abegg (K├╝nzelsau, Baden-W├╝rttemberg, Duitsland) is een van de toonaangevende wereldwijde ondernemingen op het gebied van ventilatie, regeltechniek en aandrijftechniek. Voorbeelden voor toepassingsgebieden van de producten zijn warmte- en koude-installaties evenals cleanroomtechnologie en agrarische techniek. Ziehl-Abegg heeft al in de jaren vijftig de basis gelegd voor moderne ventilatoraandrijvingen: buitenrotormotoren die tot op heden de technologische standaard zijn. Een ander toepassingsgebied zijn elektrische motoren die bijvoorbeeld in liftinstallaties, medische toepassingen (CT-scan) of onderwatervoertuigen voor de aandrijving zorgen. Het onderwerp elektrische mobiliteit in het wegverkeer werd in 2012 neergelegd bij het team van Ziehl-Abegg Automotive. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en verdere ontwikkeling van een wielnaafaandrijving voor stadsbussen, die al in meerdere landen wordt toegepast (Ziehl Abegg).

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap