Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Novomatic_SQ_1
image
image_1
image_2
Locatie: Waalwijk
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Kleijngeld B.V.
Omvang: > € 250.000 / < € 500.000
BVO: 4.200 m²

Aan het bestaande kantoorgebouw aan de Van Liemptstraat 16 in Waalwijk, een zichtlocatie aan de A59 bij Waalwijk, is een bedrijfsruimte ontworpen van c.a. 4200 m2 voor Seven Immo Invest B.V. (Onderdeel van Novomatic Group of Companies uit Oostenrijk). Voor Bouwbedrijf Kleijngeld realiseert ons bedrijf de volledige E- en W-installaties in dit project.

Uitgangspunt bij het ontwerp was om de nieuwbouw aan te laten sluiten bij het architectonisch beeld van het markante bestaande gebouw. Om dit te bereiken is de betonnen gevelplint van het bestaande basement doorgetrokken in de nieuwbouw en in het tussenlid tussen het kantoorgebouw en de bedrijfsruimte, waar ook de nieuwe entree en ontvangsthal zijn geprojecteerd. Achter deze entree bevindt zich een hoge vide met een glaskap in het dak waardoor daglicht kan binnenvallen in dit nieuwe representatieve gedeelte van het gebouw. De werkruimten in de bedrijfsruimte zijn geprojecteerd aan de zichtzijde van de locatie. De opslagruimten, bedrijfsdeuren en een laaddock juist aan de minder belangrijke zijden van het gebouw. Kleuren en materialen zijn ingetogen gehouden en sluiten aan bij de architectuur van het oorspronkelijke gebouw.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap