Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie

Nieuwbouw kantoor en magazijn Nedelko CTS

image
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
Locatie: Barendrecht
Opdrachtgever: Hercuton B.V.
Omvang: > € 500.000 / < € 1.000.000
BVO: 5.600 m²

In opdracht van Hercuton B.V. realiseert ons bedrijf de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor het nieuwe kantoorgebouw met magazijnruimte voor Nedelko en CTS Netherlands op zichtlocatie in Barendrecht.

Nedelko is importeur en distributeur van zeer hoogwaardige LED verlichting, elektrotechnische materialen, elektronica componenten,veiligheids- en codeersystemen en audio, video en licht. Vanuit haar moderne magazijn in Barendrecht leveren zij producten in heel Europa. Binnen haar divisies is Nedelko altijd op zoek naar kwalitatief hoogwaardige nieuwe producten. Gedegen productspecialisten zijn continue bezig met het verder verbeteren en uitbreiden van het Nedelko assortiment.

Hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikaten, de continue vernieuwing, in combinatie met een uitgelezen voorraadsysteem, maakt Nedelko een sterke speler binnen de markt van onder meer elektrotechnische installateurs, (elektro)technische groothandels, kasten- en panelenbouwers, chemische en petrochemische industrie, ingenieursbureaus en interieurbouwers. Ook is Nedelko actief bij scheepsbouw, de offshore en vele andere takken van handel en industrie.

Het project
Het pand is ontworpen door Knevel Architecten uit Amsterdam.

Omschrijving
Het bruto vloeroppervlak van het project bedraagt ruim 6000 m2.

Realisatie
De definitieve oplevering heeft in 2015 plaatsgevonden.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap