Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons

Nieuwbouw & Uitbreiding van Soest Kesteren

Luchtfoto_van_Soest_BV_009
soest
Locatie: Kesteren
Opdrachtgever: Burgland Bouw
BVO: 5.580 m²

In Kesteren realiseert Burgland Bouw de nieuwbouw en uitbreiding van een bedrijfshal van het bedrijf van Soest. De bestaande productiecapaciteit zal daar worden uitgebreid door middel van een extra productielijn. Hiervoor komt er een nieuwe productiehal, een nieuwe koelcel en een nieuw vrieshuis!

Opdrachtgever Van Soest Holding heeft de intentie om een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoedobject te realiseren. In dit kader moet het BREEAM certificaat voor de ontwerpfase worden verkregen op basis van ontwerpdocumenten.

Duurzaamheid:
Het project “van Soest” betreft de nieuwbouw van een duurzaam bedrijfsgebouw met verwerkingsruimte en koelcel en een losstaand vrieshuis met koelsluis bij een bestaande bedrijfslocatie van Van Soest Holding BV. Het is een champignon verwerkend bedrijf waar champignons worden verwerkt en ingevroren als deelproduct voor de voedselindustrie en horeca. Doelstelling is om minimaal een BREEAM “Excellent” score (4 sterren) voor de nieuwbouw te behalen, met daarbij de ambitie om tijdens de verdere uitwerking van het project zelfs een hogere score te behalen van BREEAM “Outstanding” score (5 sterren).

Den Doorn is hierbij actief om de werktuigbouwkundige installaties te realiseren!

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap