De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk

Nieuwbouw Elvedes Cable Systems

image
image_1
image_3
Locatie: Nieuwkuijk
Opdrachtgever: Hercuton B.V.
BVO: 2.581 m²

In opdracht van Hercuton B.V. realiseert Den Doorn de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor de nieuwbouw van Elvedes Cable Systems B.V. Het betreft een kantoor met productie- en opslagruimte op Bedrijvenpark Het Hoog in Nieuwkuijk. Het pand heeft een oppervlakte van 2.581 m2 en is ontworpen door Architectenburo De Jonge bv uit Breda.

Door de groei die Elvedes de laatste jaren doormaakte was er behoefte aan meer ruimte voor zowel kantoren, fabriek als magazijn. Er werd gekozen voor nieuwbouw en in 2014 werd er een stuk grond aangekocht. Op 2 maart 2015 werd de eerste kolom geplaatst door Lourens van der Spruijt, de oprichter van het bedrijf. Op 5 november 2015 is het nieuwe gebouw opgeleverd, om in december in gebruik genomen te kunnen worden. Het gebouw is gemaakt van prefab beton, met een moderne gevel aan de voorzijde. De routing en inrichting in het hele gebouw zijn zo ingedeeld dat er nog efficiƫnter gewerkt kan worden. Er is gekozen voor veel natuurlijk licht in het hele gebouw, om de werkomstandigheden te optimaliseren. Met deze mooie stap die gezet is, kan Elvedes de komende jaren gestaag doorgroeien en haar marktpositie in Europa vergroten.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap