Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden

Nieuwbouw distributiecentrum DB Schenker Venlo

venlo3
venlo4
venlo
venlo2
venlo5
Locatie: Venlo
Opdrachtgever: Willy Naessens
BVO: 50.000 m²

In opdracht van Willy Naessens Nederland, realiseren wij op dit moment de complete technische installaties voor de nieuwbouw van het nieuwe distributiecentrum voor DB Schenker. Dit project wordt ontwikkeld door WDP Nederland NV.

Op het industrieterrein Trade Port North zal een logistiek centrum met een oppervlakte van maar liefst 50.000m2 gerealiseerd gaan worden! Den Doorn zal hier tevens een rol spelen in het behalen van het BREEAM certificaat. Dit is een keurmerk met betrekking tot duurzaamheid.

De eerste klant in het nieuwe warehouse is De’Longhi Group, producent van kleine huishoudelijke apparatuur. Vanaf september 2017 zijn naar verwachting circa 100 medewerkers in het logistieke centrum werkzaam. Met de bouw van de nieuwe site faciliteert Schenker Logistics BeNeLux in de groei van het klantenbestand en werkgelegenheid in de regio Venlo en beantwoordt het bedrijf aan de nog steeds groeiende vraag naar logistieke services.

Via de onderstaande link is een filmpje van WDP Nederland te zien. In dit filmpje is te zien hoe het eindproduct zal worden.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap