Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden

Nieuwbouw Allied Motion

image
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
Locatie: Dordrecht
Opdrachtgever: Hercuton B.V.
BVO: 2.640 m²

In opdracht van Hercuton realiseerde ons bedrijf op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht, het ontwerp en realisatie van de complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, voor zowel de gebouwgebonden als de proces gerelateerde installaties voor de nieuwbouw van een bedrijfspand voor Allied Motion. Laatstgenoemde ontwerpt en vervaardigt relatief kleine hoogwaardige elektromotoren voor medische, industriƫle en commerciƫle toepassingen.

De nieuwbouw is gerealiseerd op een kavel van 5.300 m2. Het gebouwoppervlakte bestaat uit 740 m2 kantoorruimte, 1.900 m2 bedrijfsruimte en 70 parkeerplaatsen op eigen terrein.

T&D Projectontwikkeling en Projectmanagement uit Rotterdam heeft huurder Allied Motion geadviseerd. Hercuton heeft samen met T&D in het voortraject Allied Motion een aantal ontwerpen en voorstellen aangeleverd en daarmee de basis gelegd voor een duurzame samenwerking.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap