De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed

NIEUW: Basis E-markt, Den Haag

nieuwbouw-BASIS-e-MARKT-impressie-1200x792
WhatsApp-Image-2018-10-05-at-12.56.16-1030x773
WhatsApp-Image-2018-10-05-at-12.56.19-1030x773
Locatie: Den Haag
Opdrachtgever: Willy Naessens B.V.
BVO: 3.917 m²

BASIS e MARKT is een groothandel voor levensmiddelen onder de bezielende leiding van dhr. Akpinar. De zaken gaan goed dus is er behoefte aan uitbreiding en vernieuwing. En je buurman kan je maar één keer kopen. Zo gezegd zo gedaan. Een prima locatie. Temeer daar het gehele gebied getransformeerd en herontwikkeld gaat worden. De BASIS e MARKT is onderdeel van een groot complex dat zich langs de Monstersestraat uitstrekt vanaf de Steijnlaan tot aan de Loosduinseweg conform de tramlijn 11 visie van de gemeente Den Haag. Het complex is een stedelijke wand met een verticaal oriëntatiepunt in de vorm van een woontoren op de hoek met de Loosduinseweg en een meer bescheiden verticaal kantoorgebouw aan de Steijnlaan. Het gebruik van metselwerk in warme oker en terra cotta kleuren verbindt de verschillende functies zoals de groothandel, parkeergarage, bedrijfsruimten, kantoren en woningen. De eerste 3 bevinden zich in een plint en de andere twee staan daar als markante bakens op. De kantoren van BASIS e MARKT sluiten met het terra cotta metselwerk en de horizontale detaillering aan bij de tegenoverstaande woningen. Het gebouw is opgebouwd uit een combinatie van een volledig geprefabriceerde gewapende betonconstructie omkleed met metselwerk en uitgewassen prefab beton gevelelementen met natuursteen in terra cotta kleur. In de gevels zijn glazenbouwstenen opgenomen om het gesloten karakter te verlichten. (hetarchitectenbureau.nl, 2018)

In opdracht van C.C.A. Onroerend Goed Investeringen & Beleggingen BV. is Willy Naessens gestart met de bouw aan de Uitenhagestraat in Den Haag. Hier zal een kantoorpand van vijf bouwlagen worden gerealiseerd. De totale oppervlakte van het pand bedraagt 3.917 m². De begane grond omvat 1.645 m². De verdiepingen erboven variëren tussen de 300 m² en de 1.500 m² De structuur van het pand is geheel in beton met stalen hulpstukken. Wij zullen in opdracht van Willy Naessens Nederland zowel de werktuigbouwkundige als de elektrotechnische installaties verzorgen. (willynaessens.nl, 2018)

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap