De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk

11 luxe woningen Losplaatsweg

Losplaatsweg-Artist-1
Losplaatsweg-Artist-2
Losplaatsweg-Artist-3
Locatie: Noordwijk
Opdrachtgever: Van der Wiel Bouw

In opdracht van Van der Wiel Bouw, realiseert ons bedrijf de werktuigbouwkundige installaties van de nieuwbouw van 11 woningen (Fase 1) aan de Losplaatsweg te Noordwijk. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 18 prachtige eengezinswoningen met tuin. Uitgangspunt bij dit project ook weer complete woningen met de sfeer van weleer maar met alle comfort van deze tijd. Fase 1 (11 woningen) is verkocht, start bouw augustus, medio september 2016. Fase 2 wordt later ontwikkeld.

De woningen worden standaard uitgerust met vloerverwarming op de begane grond, een HR CV-ketel en een duurzame en energiezuinige zonneboiler voor het warm water waardoor de woningen voldoen aan het groene A+ energielabel. Daarnaast worden de woningen geleverd inclusief een luxe inbouwkeuken en een complete badkamer met dubbele wastafels, een wandcloset, een kunststof bad en een aparte douche die standaard voorzien zijn van thermostaatkranen.

De compleetheid komt ook terug op de 2e verdieping. De 2e verdieping is namelijk standaard voorzien van 2 of 3 extra slaapkamers waardoor er in totaal 4 of 5 slaapkamers zijn. Om het geheel af te ronden zijn alle woningen uitgerust met een ruime berging en een hekwerk met een goed af te sluiten poort in de achtertuin. Tevens beschikt iedere woning naast de 4 of 5 slaapkamers over een ruime bergzolder.

Terug naar projectoverzicht
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap