Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie

Installatiebedrijf Den Doorn B.V. ontvangt Graydon Financieel Gezond award

01 juli

Utrecht – Installatiebedrijf Den Doorn B.V. uit Nieuwendijk heeft deze week tijdens de Bouwbeurs 2013 een Graydon Financieel Gezond award ontvangen op de Internationale BouwBeurs in Utrecht. Hiermee behoort Den Doorn B.V. tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de bouwbranche in Nederland.

Top van de bouwbranche
Directeur Tjerk van Opzeeland: “We zijn trots op de award. Met de award kunnen we onze zakenrelaties tonen dat wij een financieel gezond bedrijf zijn. We staan er goed voor en voldoen aan onze betalingsverplichtingen. Onze opdrachtgevers kunnen verantwoord zaken met ons doen.”

Voorwaarden Graydon Financieel Gezond award
Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de Graydon Financieel Gezond award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. De informatie is afkomstig uit de Graydon bedrijvendatabase, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Onderscheidend
Marcel van Es, CEO van Graydon: “Net zoals bij andere bedrijven is het in de bouwsector niet alleen belangrijk om mooie projecten of diensten op te leveren. Het is ook van belang dat zij zich op financiële wijze onderscheiden. Met de Financieel Gezond award van Graydon onderstreept Den Doorn B.V. haar financiële gezondheid als onderneming.” Directeur Tjerk van Opzeeland: “Met de award kan Installatiebedrijf Den Doorn B.V. zich onderscheiden van de concurrent. De award is een logisch gevolg van hoe wij ondernemen. Wij willen een betrouwbare partij zijn en daar hoort een correct financieel gedrag bij.

Installatiebedrijf Den Doorn B.V. ontvangt Graydon Financieel Gezond award
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap