Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed

FD Gazellen Award 2014 voor Den Doorn

24 november

FD Gazellen Award 2014!

Wij zijn ongelofelijk blij en trots te kunnen meedelen dat ons bedrijf behoort tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland; de FD Gazellen! Fantastisch dat we juist in het jaar dat we 40 jaar bestaan, deze award mogen winnen!

Voor de elfde keer op rij reikt Het Financieel Dagblad in 2014 de jaarlijkse FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van tenminste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor deze prestigieuze Award.

Als installatiebedrijf Den Doorn BV zijn we gerangschikt in de categorie “middelgroot”. Met onze omzetgroei van 70% behoren we tot de drie koplopers in deze categorie voor de provincie Noord Brabant. De uitreiking voor de regio Brabant/Limburg heeft plaats gevonden op 25 november 2014 bij Bouwbedrijf van der Ven in Veghel.

De omzetgroei over de genoemde jaren dient ononderbroken te zijn over de periode van drie jaar en in het eerste jaar behoort de omzet minimaal € 2.000.000,- te bedragen. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend.

Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering voor de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag. Ook worden bedrijven met een negatief eigen vermogen of negatief werkkapitaal; danwel bedrijven met een ondermaats betaalgedrag uitgesloten van deelname.

Bedrijven worden gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen. De indeling is als volgt:

Omzetklasse klein: € 100.000 tot € 2 mln
Omzetklasse middelgroot: € 2 mln tot € 30 mln
Omzetklasse groot: € 30 mln of meer

Bij de indeling naar omzetklasse wordt uitgegaan van de omzet in het eerste jaar van de betreffende periode. Reden is dat het eerste jaar de basis van de omzetgroei vormt. Als bedrijf vallen we met onze omzet in de categorie middelgroot.

We danken al onze medewerkers hartelijk voor hun enthousiasme en passie waarmee we dit hebben kunnen realiseren in ons jubileumjaar !

Tjerk van Opzeeland, directeur.

image
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap