De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed

Eerste zonnepanelen DEcAB geplaatst

17 mei

Sinds maart is het Duurzame Energie coöperatief Altena Biesbosch U.A. (DEcAB) begonnen met een actie voor inwoners van Altena Biesbosch om zonnepanelen te plaatsen. Donderdag 17 mei is de eerste set zonnepanelen door Installatiebedrijf Den Doorn BV uit Nieuwendijk geplaatst bij de familie Faber aan de Loevestein in Sleeuwijk. Wethouder Prosman van de gemeente Werkendam was aanwezig om het laatste zonnepaneel te overhandigen.

Marcel en Annette Faber kiezen voor zonne-energie omdat ze willen beschikken over gegarandeerde groene energie. Marcel Faber: “Producent worden van je eigen energie is denk ik wel de manier om zeker te zijn van echte groene stroom. Bij de energiebedrijven krijg je niet altijd wat je denkt aangeschaft te hebben. Een mooie bijkomstigheid is dat na een aantal jaren de investering is terug verdiend en dat je er vervolgens nog wat op gaat verdienen. Er zijn ook wel landelijke initiatieven maar we vonden het goed om dit regionale initiatief te ondersteunen. We hebben ons dus graag laten voorlichten door DEcAB en de desbetreffende installateur en we hebben er alle vertrouwen in dat de keuze voor panelen van CentroSolar de juiste is geweest".Wethouder Dick Prosman is blij met de plaatsing van de zonnepanelen: “Het initiatief van DEcAB past uitstekend bij de doelstellingen die wij als gemeente in ons Klimaatplan hebben vastgesteld. Wij faciliteren groene initiatieven graag en ik hoop dat dit een aanmoediging is.”

Eerste zonnepanelen DEcAB geplaatst
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap