Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie

Duurzaam Doen tijdens 40-jarig jubileum

30 september

Aan het einde van de zomer viert Den Doorn Installatietechniek uit Nieuwendijk haar 40-jarig jubileum met een duurzame open dag op zaterdag 11 oktober. Een jubileum dat in teken staat van duurzaam wonen, slimme installaties en samenwerking in de keten. Als installateur is Den Doorn nauw betrokken en actief in het creƫren van duurzame oplossingen in woon- en utiliteitsbouw en presenteert zij graag aan de inwoners van Nieuwendijk en omgeving noviteiten op het gebied van levenbestendig wonen, veiligheid, domotica en duurzame energie. Vanzelfsprekend is er infotainment voor alle jonge gasten.

Schoolproject De Regenboog

Den Doorn Installatietechniek organiseert ook, in het kader van de nationale Dag van de Duurzaamheid (vrijdag 10 oktober), een schoolproject met de Nieuwendijkse basisschool De Regenboog. In de week van 6 oktober vinden er duurzaamheidsactiviteiten plaats op school en bij Den Doorn Installatietechniek. Alle 280 leerlingen doen mee en sluiten op de Dag van de Duurzaamheid af met een 'duurzame' verrassing voor De Regenboog. Den Doorn Installatietechniek eindigt deze duurzaamheidsweek met de open dag.

Het Nieuwendijkse bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid van een klein loodgietersbedrijf tot een gerenommeerd installatiebedrijf met een specialistenteam van ruim 40 werknemers. Inmiddels heeft Den Doorn een naam opgebouwd als fullservice installatiebedrijf voor klimaat-, sanitair- en elektrotechniek en beveiliging. Den Doorn is veelgevraagd partner bij complexe projecten in bouwteamverband, maar ook nog steeds de installateur aan huis bij particulieren.

DenDoorn_Flyer148x210mm_DEF-(2)
Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap