Onze glimlach geeft duurzame energie Onze glimlach geeft duurzame energie
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed Wij doen gewoon & doen het gewoon goed
De ander is belangrijk voor ons De ander is belangrijk voor ons
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk Ons enthousiasme werkt aanstekelijk

Nieuwsoverzicht

Vacature: Servicemonteur W-installaties

16 januari
Meer lezen

Wij zijn per direct op zoek naar een Servicemonteur W-installaties. Als servicemonteur (40-urige werkweek) verricht jij zelfstandig preventieve en correctieve service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties bij particuliere opdrachtgevers, bedrijven en utiliteit.

Je hebt een ruime ervaring als servicemonteur in de installatiebranche en hebt affiniteit met installaties in utiliteitsgebouwen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en een uitstekende relatie met onze opd...

Verklaring Nefit inzake Topline HR ketel

11 januari
Meer lezen

Update 11 januari 2018
In de berichtgeving van woensdag 10 januari 2018 wordt de suggestie gewekt dat Nefit informatie zou achterhouden voor de NVWA en dat de NVWA naar aanleiding van de berichtgeving informatie van Nefit zou hebben gevorderd. Deze suggestie is onjuist. Nefit is doorlopend in gesprek met de NVWA en heeft niets te verbergen.

De vordering van de NVWA waaraan in de berichtgeving wordt gerefereerd dateert van 3 november 2017. Nefit heeft hierop gereageerd op 16 november 2017. All...

Berichtgeving onveilige Nefit Topline CV ketel

10 januari
Meer lezen

Sinds gisteren is er in de media veel berichtgeving over onveilige cv-ketels van Nefit. Ook u kunt in het bezit zijn van dit toestel. Let op het gaat om een Nefit Topline cv-ketel van het jaar 2006 tot 2009.

Van alle Nefit cv-ketels die wij in beheer hebben (die jaarlijks worden onderhouden), zijn met de onderhoudsbeurten in 2017 de branders vervangen of deze waren reeds eerder vervangen. Tijdens die vervanging of onderhoudsbeurt is tevens de wisselaar gecontroleerd. Nefit bevestigt dat wij hier...

Bedrijfssluiting bouwvak

30 juli
Meer lezen

Tijdens de bouwvakperiode is ons bedrijf van maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus wegens vakantie gesloten. Uiteraard staat onze serviceafdeling tijdens deze periode voor u klaar in geval van storingen of calamiteiten. Wij wensen iedereen een fije vakantie!

Succesvolle bijscholing voor de E-afdeling!

23 juni
Meer lezen

De gehele elektro afdeling is weer bijgeschoold. Afgelopen donderdag vond er een NEN1010 opfriscursus plaats. Deze norm heeft betrekking op werken met laagspanning.

Per 1 januari 2017 is de NEN1010:2015/C2:2016 van kracht via het bouwbesluit. Dit betekent dat nieuwe te bouwen installaties volgens deze norm aangelegd dienen te worden. Vergeleken met de vorige editie (2008) is de norm ingrijpend gewijzigd. Reden hiervoor is het verder in lijn brengen met de achterliggende mondiale IEC-norm, maar oo...

Bedrijf gesloten op vrijdag 14 en maandag 17 april

13 april
Meer lezen

Met de paasdagen in aantocht is ons bedrijf op vrijdag 14 en maandag 17 april gesloten. Voor dringende zaken of storingen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u onze servicedienst bereiken.

Wij wensen u fijne paasdagen!

Belangrijke mededeling - Brandgevaar!

06 februari
Meer lezen

Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen wij uw aandacht voor het volgende:

In 2009 heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, waardoor smeltschade kan ontstaan aan de...

Nieuwe vacatures!

16 januari
Meer lezen

Den Doorn Installatietechniek is een modern en dynamisch bedrijf, dat al ruim 40 jaar actief is binnen de installatiebranche. Als totaalinstallateur installeren en beheren wij elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast richten wij ons op de particuliere markt, bedrijven, scholen, zorg en industrie, waarin een netwerk is opgebouwd van vaste opdrachtgevers.

Wegens een constant groeiende orderportefeuille zijn er binnen ons bedrijf diverse vacature...

Gratis Nefit Easy thermostaat

29 september
Meer lezen

Wanneer u in de periode van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017, een Nefit TrendLine of een Nefit Topline CV ketel via ons aanschaft, krijgt u een Nefit Easy thermostaat cadeau.

Uiteraard staan wij voor u klaar voor advies en vragen over een (eventuele) aanschaf van een van deze actieproducten! U kunt contact opnemen met Bert Struik (b.struik@dendoorn.nl / tel. 0183-408666).

Wij helpen u graag verder.

Interview over project Bol.com te Waalwijk

08 september
Meer lezen

Het vakblad 'Installatie en Sanitair' heeft een interview met Marc van Delft (Van Delft Groep) en Tjerk van Opzeeland (Den Doorn Installatietechniek) gepubliceerd.

Het interview gaat over het project bij Bol.com. In Waalwijk bouwt webwinkel Bol.com momenteel het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Den Doorn Installatietechniek verzorgt het loodgieterswerk en de Van Delft Groep draagt zorg voor de klimaatinstallaties.

Directeur Marc van Delft: "Dit is de grootste opdracht in ons besta...

Loftkantoor X2 te Amsterdam

29 juni
Meer lezen

Pal naast het nieuwe Xite Headquarters in Amsterdam (waarvoor wij ook de technische installaties hebben gerealiseerd) verrijst momenteel een nieuw loft kantoor. Onder het pand zijn in twee lagen parkeerplaatsen voorzien.

Wij realiseren in deze nieuwbouw de complete E+W installaties in opdracht van Hercuton, voor wie wij eerder het Xite Headquarters realiseerden.

Op dit moment wordt door alle partijen de laatste hand gelegd aan dit prachtige loft gebouw wat in juli opgeleverd zal worden.

Transformatie gemeentehuis tot 21 woningen en appartementen Berkel Enschot

21 juni
Meer lezen

Afgelopen week zijn we in opdracht van D.W. Investments gestart met de realisatie van de E+W installaties in de transformatie van een voormalig gemeentehuis tot 21 woningen en appartementen te Berkel Enschot.

Het voormalige gemeentehuis van Berkel Enschot is in 1977 gerealiseerd. Het complex dat fraai is gelegen in een parkachtige setting bestaat uit verschillende bouwdelen voorzien van een lessenaarsdak, welke middels een ruime gangenstructuur met elkaar zijn verbonden. Grotendeels betreft dit é...

Opdracht nieuwbouw bedrijfspand Hofa in Bleiswijk

07 oktober
Meer lezen

Deze week ontvingen we van Hofa B.V. de opdracht voor het realiseren van de volledige werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor de nieuwbouw van een kantoor met bedrijfsruimte in Bleiswijk. Het bedrijfspand wordt gebouwd door Hercuton B.V. en heeft een gebouwoppervlakte van 4.495 m2

Hofa B.V., opgericht in 1981, is een leverancier van bevestigingsmaterialen. Vanaf het eerste begin heeft Hofa BV zich gespecialiseerd in schroeven. Inmiddels leveren zij een zeer volledig totaal pakk...

Het gevaar van koolmonoxide!

05 oktober
Meer lezen

Verkeerd geïnstalleerde of slecht/niet onderhouden cv-ketels veroorzaken koolmonoxidevergiftigingen. Jaarlijks raken ongeveer 100 mensen onwel of gewond door deze sluipmoordenaar. De afgelopen jaren komen gemiddeld 10 mensen per jaar om door koolmonoxidevergiftiging. Het giftige gas ontstaat bij een onvolledige verbranding van gassen in een gasgestookt toestel en/of een slechte afvoer van deze gassen.

Sinds in 2007 de Vestigingswet voor bedrijven is afgeschaft, schrijft de wet geen specifieke vak...

Nu ook BRL6000 gecertificeerd

28 september
Meer lezen

Na een eerdere verlenging van ons VCA* certificaat, is ons bedrijf nu ook BRL6000 gecertificeerd. De BRL 6000 borgt de aanleg en onderhoud van installaties, zodat de gebruiker een kwalitatief goede veilige installatie krijgt en houdt.

BRL 6000 stelt regels voor de installateur zodat werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd en gecontroleerd worden. zoals overeengekomen met de opdrachtgever. De BRL 6000 certificering garandeert de kwaliteit van de aangelegde installaties door aantoonbaar te m...

Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap